på vägen hem i bilen somnade Wille ganska omgående och det är inte så konstigt med tanke på att han har hållit igång sen kl 5.15 i morse.Det var bara att bära in honom och lägga honom i soffan.Vi kom hem lite senare än vanligt för Jb hade lite ärenden att uträtta direkt efter sitt jobb.
 
Nu har vi förflyttat oss upp på övervåningen till sängen i stället.Ligger här och har kollat i genom lite jobbannonser och hittat två stycken intressanta tjänster.Det ända problemet är att jag har så svårt med att få till ett bra personligt brev och förklara varför jag söker tjänsten🙈
 
Borde igentligen sova nu som resten av huset redan gör med tanke på att kl ringer 4.30 i morgon.Men jag har alldeles för många tankar som spökar om kvällarna,vilket gör det helt omöjligt för mig att somna.
 
Sen är jag också ljud och ljus känslig av mig och måste ha kol svart och tyst för att ha en chans till att somna.Det märkliga är att jag alltid innan har kunde sova utan problem tross massa ljud och ljus runt och kring mig.Men detta ändrades så fort jag blev gravid med Wille och sitter i än idag.
 
Ni var några stycken som ville veta lite mer om min hund och i detta inlägget får ni följa hans första tid.Rex kom in till mitt förra jobb år 2011 som en omhändertagen valp av polisen.När ett djur blir omhändertagen av polisen är det sen upp till länsstyrelsen som avgör om ägaren ska få tillbaka djuret eller inte.Det finns många olika anledningar till att djur omhändertas av polisen.
 
Rex utredning tok lite längre tid än vad det brukar göra och tack vore min förra chef så blev utredningen kring R klar fortare.
Någon som är viktigt att veta gällande omplaceringshundar/djur är att man i många fall inte vet särskilt mycket om hundarnas/djurens bakgrund.
 
 
För att säkerställa att hunden/djuret hamnar i bra hem görs en kontroll, dom kollar upp familjeförhållanden,brottsregisteret mm.Min förra chef gick in för att rekommendera mig som en lämplig person för att ta över Rex.Efter att polisen hade gjort en koll på brottsregisteret på mig så ringde dom och meddelade för min chef att jag fick ta över honom.
 
När chefen kom ut till mig och talade om att polisen hade gjort en bedömning och Rex fick följa med mig hem redan samma dag skrek jag ut av ren lycka.Min tik som jag hade sen innan var dock inte lika överlycklig över att få hem en jobbig liten valp.Men tiden gick och dom två blev bästa vänner med varandra och till och med delade på samma säng.Fortsättningen på hela historian kommer att komma upp i ett annat inlägg.
 
Min lilla son fyller 4år imorgon och här sitter jag och passar på att slå in hans födelsedagspresent som han ska få utav oss i morgon.Detta med att slå in presenter är inte min grej så det är tur att han inte bry sig om hur snyggt det är inslaget.