Tog spårvagnen in till stan idag för en lunchdejt med min bästis Towe .Hon är en av mina allra bästa vänner.Vi känner varandra precis sådär bra som bästisar ska göra, ändå ses vi inte alls så ofta som vi skulle vilja. Därför var det extra mysigt idag när vi båda hade några timmar över för varandra.
 
Vi satt och snackade om allt möjligt här i livet.Vi hann kolla in några butiker i hop innan vi var tvungna att skiljas åt.Jag hann till och med att söka lite jobb där i mellan innan det var dags att hämta Wille på förskolan.Han går 15 timmar i veckan på sin förskola och i morgon är han ledig.Nu ska jag släcka ner och sova God natt 
 
För mig är det viktigt att sonen får utlopp för sitt rörelsebehov genom att springa, hoppa och rulla runt utomhus minst en gång om dagen.Jag hade planerat att gå en promenad med sonen och hunden i skogen.Men Wille blev otroligt fascinerad av leran i våran gräsmatta så vi fastnade  kvar där en bra stund.
 
Barn behöver också få bli smutsiga och få vara det medan de busar utomhus.Det hela slutade med att han lyckades övertala mig att hoppa runt i leran.Någon promenad i skogen med hunden blev det inte utan vi fick i stället gå in och slänga alla kläderna i tvättmaskinen.Sen så fick vi sätta igång med middagen så den var färdig tills Pappan i familjen kom hem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är ett sådant slaskväder utomhus att man får passa på att vara inomhus mellan varven.Jag är så trött på att behöva skura golv flera gånger om dagarna och tvätten ska vi inte tala om 🙈 Så nu sitter vi faktiskt inne i köket och leker med lera.