Många tycker att det känns rätt ofräscht att handla kläder på Secondhandbutiker. I själva är det inte så ofräsch det är bara att tvätta upp kläderna. Ibland kan man hitta nya kläder med prislappar fortfarande på dem på secondhandbutiker.
 
Barn växer inte bara ur deras kläder snabbt utan också spiller och olycksfall flera gånger om dagen. Chansen är stor att du är tvungen att kasta en massa fina kläder helt på grund av fläckar som inte Går att ta bort. Detta är ett av de främsta skälen till varför jag hellre  98%köper begagnade kläder till min son.
 
Jag har dessutom praktik på hjälpverksamheten Återvinningen seconhandbutik här i Norrköping som många inte kanske känner till.Jag har ansvaret för barnkläderna blandat.Vårat motto är att alla ska ha råd att köpa kläder till sina älskade barn och där försöker vi vara så billiga som möjligt på barnkläderna.Nu har jag hängt ut lite nytt inför helgen och själv tar jag helg nu.
 
 
 
 
Jag är av naturen en positiv person men man orkar inte hur mycket som helst ändå. Jag har nästan blivit helt knäckt av att vara arbetslös tross att jag har min praktikplats.
 
Både själva  situation i sig och ekonomiskt.Jag gör mitt allra bästa för att vissa framfötterna på min praktik som arbetsförmedlingen har skaffat till mig. Jag börjar må psykiskt dåligt och har börjat gråta väldigt mycket.
 
I bland liksom hejdar sig tiden ett slag och någonting alldeles oväntat sker.Världen förändrar sig varje sekund min och timme. Jag förstår inte hur myndigheterna jobbar med varandra  men det är väl kanske meningen?Den ena myndigheterna säger en grej medan den andra myndigheterna säger helt tvärtom om.Nu måste jag försöka få till lite sömn.