Imorgon torsdag ska jag på en intervju och jag är riktigt nervös.När jag hade lämnat lillemannen på förskolan i morse så beslutade jag mig för att sticka i väg och kolla vart jag ska befinna mig i morgon.Det gäller att vara förberedd och veta vart man ska och eftersom att jag inte var exakt 100% säker på vart stället ligger så letade jag reda på det redan i morse.Något jag inte riktigt hade räknat med var att det skulle börja regna mitt i cykel turen.I vilket fall så hittade jag ditt och vet nu vart jag ska befinna i morgon bitti.
 
Vi behöver bara  en kortare promenad genom skogen på ca minuter som tar oss till sjön.Jag älskar att sitta här nere på klipporna och njuta av tystnaden och höra kvitterade fåglar som sjunger så vackert.Vår känslorna är på topp och det är ju faktiskt riktigt varmt ute emellan åt.
 
Ni vet känslan när man kan slänga av sej tjocka vinterjackan är ju underbar.Wille älskar att kasta stenar i vattnet och vi hittade tyvärr inga stenar men kottar går minst lika bra.Rex sprang runt i vattnet och var lycklig som bara den.
 
Jag vill bara förtydliga att jag går absolut inte ner till sjön ensam med sonen och hunden.Jag passar själv klart på när en vän är på besök.Vad har ni haft för er idag?
 
Barn känner sig viktiga om de kan hjälp till med grejer tillsammans med sina föräldrar.Barn är det bästa vi kan ha i livet,barnen är på riktigt våran framtid.Vi låter våran son vara med på nästa allt vi gör och låter det ta den tiden den tar.Idag har alla tre jobbat på att få bort hundrasgården och mellan varven så pausar vi och leker.