(Bilden är i från somrast)
 
I dag var det dagen som Wille har väntat så länge på att få gå klädd som Spindelmannen till förskolan.Dom hade nämligen halloweenfest på förskolan och alla barnen fick klä ut sig om dom ville.Det ända som pedagogerna satt som regel var att man inte fick klä sig läskigt,vilket är helt förståeligt enligt mig.
 
Wille var inte på humör i morse och vi blev tyvärr lite osams innan lämningen.Men vi bad varandra om ursäkt och blev sams igen innan vi gick bort till förskolan.Han ville packa med sig sin dräckt och byta om på förskolan och självklart fick han göra det.
 
När jag kom och hämtade honom hade en av hans pedagoger gjort en regnbåge på hans kinder som han var så stolt över.Har era barn också haft halloween fest på sin förskolan?Festen tog så energi från honom och han somnade tyvärr i vagnen och av den anledningen kom han i säng alldeles för sent nu i kväll.Nu måste jag också själv försöka få lite sömn god natt sov gott.
 För er som har missat att så har linda startat ett länk kärlekståg och jag har valt att vara passagerare på hennes tåg.Det är inte första gången som jag är med på hennes tågresa.
 
 
Såhär gör man 👇 för att vara med:
◊ Dela bilden på din blogg och länka till  Lindas blogg.(inte min).
◊ Skriv i kommentarsfältet  hos Lindas att det är gjort.
◊  31/10 så lägger Linda upp en lista med alla deltagarna som anmält sig på sin blogg.
◊ 1/11 så publicerar vi allihopa listan (med länkningar) tillsammans med bilden.Svårare än så är det inte 🤗