30 mars 2018

Lång fredag

Allmänt

 
 
Jag har fortfarande inte fått ordning på min digitalkamera som av någon märklig anledning inte vill samarbeta med mig.Den har aldrig strulat för mig innan & det var förra veckan den som den började strula🤔Så av den anledningen är det inget roligt att ta bilder för mobil kameran är inte den bästa direkt.I vilket fall tog jag två bilder idag när vi var i skogen & lekte.
 
Idag tog jag & Wille en vända i våran trädgård i det fina vädret & vi  passade på att knycka lite påskris från trädgården.Wille var så duktig & använde sekatörn helt själv utan några som helst problem.Vi vill inte ha så mycket men lite påskris med fjädrar fick det bli som visar att det är påsk iallafall.
@jennysvarda och @sillym har startat en mamma utmaning för alla bloggade mammor.Utmaningen går ut på att skriva om blandade ämnen om sitt/sina barn varje dag.Det kommer läggas ut ett nytt ämne varje dag under mars månad.Jag har tyvärr missat några stycken ämnen & av den anledningen kommer jag att ta upp dessa i april.
 
Dagens ämne är: får ditt barn se på tv/spela tv-spel? Vi prioriterar inte att sitta inomhus i våran familj för att se på tv:n.Jag skulle aldrig låta honom sitta inomhus framför tv eller låta honom spela tv-spel när det är vackert väder utomhus.Vi är utomhus nästan dagligen tillsammans & gör något ihop.Han får ser på Bolibompa om kvällarna och vissa kvällar vill han se på pettson och Findus.
Med i utmaningen är http://cuevas.blogg.se @bbbberg@penntrollet @sweetwords @wunderlich @tsilod @sara90@elinor @manellacentio http://missjennifer.se