Denna lilla krabaten är min son och  han heter Wille.Han är 3 månader och 12 dagar gammal.Det är så underbart att få säga att jag är hans mamma. Bilden tog jag på honom i går kväll.

27 april 2015

sonen sover

Allmänt Familj

Jag misstänkte att han var trött eftersom att han har skrikit hysteriskt ett tag.Jag ska nog passa på att vila brevid honom ett tag.

26 april 2015

presentation

Allmänt

 
Jag heter carolina och kallas för carro för det mesta.Jag är 28 år och bor ute på landet med min lilla egna familj.Min ffamilj består av mig, sambon och våran son Wille född 2015.01.16 samt hundarna stina och Rex.Jag är tillfället mamma ledig och jobbar i vanliga fall på ett hunddagis.Här kommer ni att få följa mitt liv som mamma och hund ägare. En del perioder kan vara en utmaning, jobbigt, ,ilsket, ,frustrarat ja allmänt omöjligt. Livet består av olika perioder och det är väl tur det. Jag är en mästare på att inte hålla saker för mig själv om jag tyckter att det är jobbigt eller fel med något.Jag går på rak sak direkt.Som sagt här kommer ni att få följa min vardag med både text och bilder. Har ni några funderingar tveka inte att ställa en/fler frågor.