Ibland fastnar barn för en viss typ av mat under en period och vägrar att äta något annat. Min son är just nu inne i den perioden.Vi fortsätter naturligtvis att servera det vi hade tänkt oss och ser till att måltiderna är varierande. Vi ställer oss absolut inte och lagar någon annan middag.
 
Vi ser alltid till att det finns något på bordet som vi vet att han äter utan problem.Han har börjat uttrycka sig med att säga Wille tycker inte om och knuffar undan tallriken.Man kan inte säga att man inte tycker om i fall man inte har smakat.Smaka först och sen efter det kan du säga om det är gott eller inte.Barn är faktiskt mycket smartare än vad många tror. 
 
 
 Idag efter förskolan så frågade Wille om vi kunde gå till kullen och leka.Vi cyklade hem till hans farmor och dumpa av väskorna och cykeln.
 
Det är en självklarhet för mig att passa på att vara utomhus medans det är ljust ute på eftermiddagen.Vi satt för det mesta i sandlådan och byggde sandslott i hop.Det vart några varv i rutschkan i slutet.
 
När vi är i Lekparken så är det en självklarhet för mig att fokusera på sonen och umgås tillsammans.
 
Jag låter alltid mobilen ligga i min ficka med någon undertag.Om Wille ber mig att ta kort på honom så åker den fram men lika fort åker den ner igen.Ibland blir jag så mörk rädd över hur vissa vuxna människor beter dig i lekparkerna.
 
Jag har sådan lust i mellan åt att skrika till vissa människor .Att dom borde slänga bort sin mobil och fokusera på era barn istället!
 
Tänk er själva att ett barn gör något som dom är  riktigt stolta över och vill vissa upp men får ingen respons för att den vuxna är helt inne i sin värd.Jag skulle aldrig i hela mitt liv förlåta mig själv om det hände mitt barn något för att mobilen tog min uppmärksamhet.
Jag tycker verkligen om att följa olika mammor på bloggar och instragram.
Det är så otroligt inspirerande att se hur olika vi är som föräldrar,man lär sig av varandra och framför allt tycker jag om att man lyfter fram varandras superfina och kreativa sida.Man lyfter fram det både roliga men framför allt dom jobbiga stunderna också.En av dessa bloggar som är inspirerande för mig är Lilié Biskopsdotter .Hennes blogg är full av härliga inspiration inom både föräldrarskap och inredning,djur mm.
Hon bor i ett hus på landet tillsammans med sin man och dotter( snart även dotter nr 2.) tillsammans med alla möjliga husdjur.