Den eviga frågan som dom flesta hushållen ställer sig är vad ska vi äta idag?Jag har alltid varit väldigt noga med att skriva en mat schema för en hel månad,på det sättet så behöver jag inte tänka på vad vi ska laga.Men den senaste tiden har min inspiration ang olika maträtter vart på noll.
 
Nu slipper vi grubbla på den eviga frågan som vi har ställt till varandra i lite mer än 2 månader.Sonen får helt enkelt bestämma vad vi ska laga för mat & hittills fungerar det bättre än väntat.Han tycker att det är riktigt kul att få bestämma vad vi ska äta.Idag var han sugen på att göra hemmagjorda pizzor så det var bara att sätta igång med pizzorna.
 
 
 
 
 
 
 
Idag som alla andra torsdagar är Wille ledig från förskolan.Här hemma hos oss prioriterar vi utevistelsen & är utomhus i stort sett hela tiden oavsett väder.Ingen av oss tycker om att vara inomhus & sitta framför tv skärmen.Det finns alltid något att göra utomhus & att leka i sandlådan är populärt just nu.
 
Dagen började med att vi hade en tid hos
Vaccinationsmottagningen för en påfyllnad av tidigare vaccination av TBE vaccin.Direkt efter det åkte vi mot förskolan för att lämna sonen på sin nya förskola avdelning. Lämningen gick som förväntat - Wille blev helt förstörd & ville inte bli lämnad ensam på sin nya avdelning.Efter ett jobbigt farväl där han gör allt han kan för att inte släppa mig & bli lämnad så går jag.Jag visste redan innan att lämningen skulle bli jobbig med tanke på att han har varit hemma i 7 veckor med båda oss föräldrar.När jag kom för att hämta honom så var det helt tvärtom då skulle han inte följa med hem i stället