Jag är stolt över många saker som handlar om hur vi valt att leva och strukturera våran tillvaronr.När sonen och jag är hemma tillsammans gillar vi att vara utomhus om dagarna .
 
För mig är det enormt viktigt att har inställningen att vi vuxna och sonen ska vara utomhus oavsett väder.Vi bor som sagt ute på landsbygden med en stor trädgård och det finns gott om plats för att springa,hoppa,cykla och leka.
 
Precis i anslutning till vårat hus ligger skogen, där vi också spenderar tid att upptäcka och forska.Idag har vi mest lek nere vid sonens lekpark och lekstuga.Jag har ju instagram som ni gärna får följa där jag uppdaterar jag mer om våran vardag.
 
 
 
God morgon på er hoppas att ni har sovit lika bra som vi har gjort under natten.Wille slog upp sina ögon redan vid 6 tiden i morse och vi har hunnit med endel redan.Just nu håller Wille på att testa sina nya kläder som jag köpte åt honom igår.Jag blev rent utsagt besviken när jag gick runt i klädaffärerna.Det var helt omöjligt att hitta  färgstarka barnkläder med härliga mönster i hans storlek.