Jag kan inte direkt påstå att jag är ledig bara för att man är hemma och är mamma ledig. Det är ingen semester att vara mamma. Idag har dagen till ära varit ett rent helvete rent ut sagt.Sonen har verkligen varit helt hysterisk och över trött ingenting har funderat för att få honom lung.Jag är ärlig talat helt utslagen och det ska bli skönt att få hjälp av sambon. Jag är så sjuk trött och irriterad över vissa personers kommentarer i min omgivning. Nästa person som kommer med en kommentar om när nästa barn kommer kan dra åt helvete rent ut sagt.
Min son har kommit på att man kan ställa sig i denna ställningen och förflytta sig.Han tycker att det är extra roligt med hundarna som ligger några meter bort.Kan lova er att hundarna inte tycker att det är lika roligt.Idag lyckades han dessutom förflytta sig till min tik och dra lite i svansen.Jag har en känsla av att han snart kommer börja krypa.Både jag och min storasyster  började krypa rätt tidigt. 
I lördags åkte vi till jim&fix och köpte denna lekställningen till sonen.Dom hade ett erbjudan på den och vi spara 800kr på att handla den.Visst sonen är för liten för den just nu men om något år så kan han leka där.Fram tillsdess så kan han alltid gunga i sin bebis gunga. Idag fick han prova på att sitta i gungan första gången i sitt liv . Det verkar vara uppskattat för hans del och trött vart han efteråt. Självklart så fick han sitta där max 1 min nu första gången