Det finns nog inget bättre än att bo ute på landet med en egen stor gräsmatta.Det är så härligt att bara ta ut madrassen och låta sonen få utforska allt runt och kring.Han älskar verkligen att krypa baklänges och dra i gräset med sina små händer. Det dröjer nog inte så  länge tills  han kommer krypa framlänges ;-)
 Vi döpte våran son Wille i lördags i östra stenby kyrka.Det var verkligen väldigt trevligt och mysigt.Jag ångrar inte en sekund över valt av kyrkan .Wille var lugn och skrattade när han fick vattnet på huvudet.Han somnade den sista minuten i sin pappas famn.Efter kyrkan bjöd vi på fika på brydegården.Tyvärr så tog tröttheten över på w och han var inte alls glad under tiden alla fikade.Jag är så himla glad över alla presenter som vi fick .Ett stort tack måste jag faktiskt ge till min svärmor som fixade dukningen och smörgåstårtorna mm. Och min plats mamma som bakade allt möjligt utan deras hjälp hade jag aldrig klarat mig
I Lördags var det ingen vanlig dag utan det var sonens dop dag .Han sköte sig riktigt bra i kyrkan och tyckte att det var riktigt roligt med att få vattnet i huvudet. Jag kommer att skriva mer om lördagen när jag har fått lite bättre bilder.