Det här är något som många missar i sin hundträning.
För att få hunden trygg i miljöer krävs också att hunden vistas i olika miljöer.Med olika miljöer menar jag att man ska variera sig så att man får en hund som är trygg i alla möjliga olika miljöer.Det är väldigt viktigt för mig som bor ute på landet där vi knappast möter en människa under promenaden.Jag försöker att åka in till stan och besöka olika platser med min hund.Jag blir väldigt förbannad när vissa människor slänger ur sig att småbarnsförälder inte bry sig om hunden.
 
Jag bry mig lika mycket nu som innan.Träningen idag i folkparken gick utmärkt.Jag satte mig ner på en bänk och Rex la sig ner.Där kollade vi in alla människor och hundar som gick förbi.Vi fick sällskap i slutet av en gammal kollega och hennes små hundar.
Att träna tillsammans med sitt barn är ett roligt och inspirerande sätt att umgås och ha kul.Från min sons lekfullhet kan jag hämta en massa inspiration till nya övningar.Jag har tränat tillsammans med min son sen han var ca 2 månader gammal.Idag är han 19 månader och han tycker om att få testa nya grejer.Jag tvingar aldrig honom till något utan träningen gör vi till en rolig lek.Jag försöker att träna 2 dagar i veckan och promenerar gör jag varje dag med hunden.Jag tränar för att må bra och bli starkare i kroppen.
Idag använde vi oss av Willes lekplats för träningen.Han är riktigt duktig och har börjat klättra upp lite på klätterställningen.
 
 
Känner mig välsignad över att få vara en del av min egna familj.Jag måste nypa mig själv i armen för att övertyga mig att det inte är en dröm.Det älskar mig vilkorslöst och känner trygghet hos mig som jag gör med dom.Dagar då vi får göra roliga grejer tillsammans är absolut mina favorit dagar.Det spelar ingen roll om vi spenderat dagen hemma eller någonstans. Huvudsakligen är att vi får umgås som en familj utan massa stress och måsten.Jag vill hemskt gärna vilja få tag i någon som kan fotografera oss.