Jag har varit sugen en längre tid på blåbärspaj men inte orkat fixa ordning en.Vi har frys in blåbär från förra året som vi plockade.När jag ändå är hemma för vård av barn så passar det utmärkt att baka med sonen.Jag hoppas att den smakar bättre än vad den ser ut.Svärmor kommer ut till oss i kväll för att hjälpa mig lite och vi hoppas att hon gillar sitt barnbarns bakning.
 
 
Idag var vi på BVC för 2,5 års kontroll med Wille.
När vi kom ditt så fick vi svara på olika frågor och efteråt så tog hon fram en rosa väska.Ur väskan tar hon fram en liten bil och frågar Wille vad hon håller i.Wille skriker av ren lycka bil brbrbrbr.Sen tar hon fram en plastko och frågar vad är det här för djur.Ko mumumu svarar han.
 
Hon tar fram en till bil nu står det två bilar på bordet en liten och en stor.Wille kan du peka på den stora bilen?Nej stora bilen är gul och hemma inte stora bilen här fick hon som svar.Hon tar fram en docka och frågar vad det är.En liten bebis säger han,är det ingen docka wille?Nej liten bebis upprepade han tre gånger.Kan du mata bebisen nej mamma mata bebis fick hon som svar.
 
Wille vill du rita lite åt mig med papper och kritor?Nej Wille inte rita,Wille bilen.Vi lyckades övertala honom att rita lite granna.När alla tester var gjorda så var det dags för att väga och mäta.Vägningen gick hur bra som helst men att kolla längden var betydligt svårare.
 
Han ville helst bara stå på tå och hoppa runt fram och tillbaka.Jimmie och sköterskan fick jobba med att få rätt längd.Han följer sin kurva utmärkt och allt är i sin ordning.Vi har inget vi behöver bekymra oss om.
 Ni är ganska många fler här än ni varit någonsin förut så tänkte att en frågestund skulle sitta fint. fråga saker ni undrar över eller om ni vill veta något speciellt :)