Det ska vara naturligt för sonen att vara ute olika slags väder. Vissa föräldrar är kanske aldrig ute med sitt barn/barnen vid regn och sätter därmed omedvetet en gräns vid att gå ut när det regnar eller är otrevligt väder.Vi har varit ute i regnet och Wille har kört runt med sin jeep.Vi fick slänga in våra regn kläder i tvättmaskinen enkelt. Ligger nu en stund bredvid sonen som just somnat.
 
 
Varför kunde inte snön ha fått legat kvar för när den ändå kom  lite Snön till oss?
Snön som hade kommit i natt gjorde det blaskigt och lerigt för oss.Vi hann visserligen med att göra en storsnögubbe innan det började töa.Vi som har gått och väntat på snön så vi kan åka pulka.Det är bara att acceptera läget och ta dagen som den kommer.Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta det lugnt medan Wille sover middag.
 
Letar som en tok överallt men hittar liksom inte Willes underställ tröja som jag la i soffan. Tydligen hade den bara ramlat ner på hunden som låg och sov på mattan.Jag som precis hade gett upp hoppet om att hitta den nu i kväll.Hade det inte varit så att jag skulle ta sista promenaden med Rex så hade jag nog trott att tröjan hade fått egna fötter.