En fantastisk utsikt över åkrarna


Älskar utsikten vi har fått efter att vi sågade ner ca 15 st träd :)  Jag har i flera års tid gnällt och tjatat på sambon ang dessa träden som bara skräpar ner och förstör utsikten 🙈


 Och nu när han har beställt solceller till garaget så gick det fort för honom att ta ner dessa träden 🤣 Han kom på att dom skuggar garaget tak,tänk att det krävs att vi skulle få Solceller för att han skulle ta tag i denna biten. 

Få vad ris det blir efter träden och jag har gått och plockat ihop allt i olika högar. Igår körde jag och älsta sonen fyrhjulingen med släp och fick bort en hel del ris men det är fortfarande mycket kvar att köra bort.
#1 - Snabela

Vilken utsikt ni fick, så otroligt fint. Men de e mycket att göra när ni ska plocka undan riset.

Svar: Ja det är verkligen mycket att göra när man ska få undan riset
Carolina cuevas

#2 - Lillan Kind

Så fin utsikt det blev! Ja det kan jag tänka mig att om man investerat i solceller, så får dom inte hamna i skuggan😆 Men som du säger blir det makalöst mycket ris att ta hand om när man tar bort träd.

Svar: Ja det gäller att solcellerna får massa sol och inte skugga. Usch ja och det ser så tråkigt ut med allt ris som ligger på marken
Carolina cuevas

#3 - corksystyle

Så härligt med att få bättre utsikt. Ibland kan det behövas något sådant för att killar ska göra något sådant. Ja det kan bli en väldig mycket ris om man tagit ner träd men det är bra att ni har fyrhjuling att få bort det med.

Svar: Grejen är att min sambo är egenföretagare och har haft fullt upp om dagarna så därför har han inte tyckt att det har varit prio att såga ner träd.Men nu när solcellerna ska upp så tog han ledigt för att kunna lägga ner tiden här hemma i stället
Carolina cuevas

#4 - Från skog till strand

Ja, det var en vacker utsikt! Sådan idyll skulle jag vilja vakna till varje morgon. Ni verkar bo väldigt fint. Kul och spännande med solceller! Min bror och svägerska har precis skaffat och de är supernöjda.

Svar: Tack snälla vi håller på med att försöka få ordning i trädgården. vad härligt att höra att dom är nöja med sina Solceller
Carolina cuevas

#5 - Hannas krypin

Vad bra att solcellerna kom upp så mannen fick tummen ur vad gäller att hugga ner träden. Du har fin utsikt. Vad bra att ni kunde hjälpas åt att köra väck riset.

Svar: Ja men eller hur:) Ja nu återstår det tyvärr kvar massa ris ändå
Carolina cuevas

#6 - Jessica

Men wow vilken arbete 15 träd?! Ni måsta ha blivit väldigt trött efter ?bra kämpat asså 💪😁

Svar: 🤣🥵Ja det blev väldigt svettigt och vi båda somnade tillsammans med barnen på kvällen.
Carolina cuevas

#7 - Madde

En fin utsikt är ju aldrig fel. Skönt att få bort det även om det tar lite tid innan allt är i ordning.

Svar: Håller med dig;)
Carolina cuevas

#8 - Maria

hahaha, ja ibland krävs det rätt motivation att ta tag i saker, men då går det undan. Men fattar att du ville ha ner träden med den utsikten. Är det svanar man ser längre fram på åkern?

Svar: Vad roligt att höra att du såg svanarna på åkermarken :)
Carolina cuevas

#9 - Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå"

Oj, låter jobbigt med sååå många träd. men kanske var värt när ni fick utsikt
(förlåt för sen kommentar :( )