vanlig förskyldning eller
 

 Det är väldigt mycket förkylningsvirus som cirkulerar nu bland barn och vuxna.

Vi vet inte riktigt om det är en helt vanlig förskyldning som lilleman har..Det är klart svårt att bedöma med tanke på att vi har ju en hög smittspridning just nu. 

 

Säsongsinfluensan/Rs-viruset och Covid-19 sprids som bara den just 

 
Jag och många andra småbarnsföräldrar är såklart sönderstressade för att livet inte går ihop med jobb, vabb, minskade inkomster osv.
 
Det är inte lätt särskilt inte för mig som är vikarie att behöva säga i från. Har ju inga jobb inbokade nu, men en kolleg hörde av sig i går och undrade om jag kunde jobba idag torsdag kväll.
 
Och nu ikväll 
ringde chefen men jag fick tacka nej till att jobba i helgen.
 
Det som suger är att jag  INTE får vabba för det som jag blir erbjuden nu under veckan.För att få ersättning vid vabb så måste man tacka ja till passen för sen vabba och för mig känns det inte rätt till att tacka ja för sen vabba direkt.
 
Nu har dessutom  har Folkhälsomyndigheten ändrat rekommendationerna  igen från och med 22 november så lär ju bli ännu mer sjukfrånvaro för äldsta sonen på skolan.I värsta fall så får sambon vabba om det skulle köra ihop sig helt och hållet.. Han är egenföretagare och har många stora jobb(arbetar för det mesta själv) så av den anledningen blir det jag som blir hemma med barnen 
 
.