Det bästa med att bo som vi faktiskt gör är att vi kan vara utomhus hela dagarna utan några som helst problem.Att kunna se sitt barn växa upp ute på landsbygden med en egen trädgård,det är helt enkelt tilltalande.Här är det nästan ingen trafik,mindre avgaser, större frihet, mer lugn och ro.
 
Vi slipper att åka hemifrån & åka omkring för att hitta en lämplig lekplats till sonen.Alla lekplatser som vi har besökt den senaste tiden inne i Norrköping är helt förstörda med fimpar,burkar,glasflaskor mm.
 
Vi har helt enkelt ta ut svängarna lite & skapat oss en egen lekplats där man inte behöver  gå omkring för att se efter om det ligger glassplitter eller fimpar.Det är egentligen bara fantasin som sätter stopp kring hur man vill ha  trädgården så den passar både vuxna & barn.
 
Här behöver vi inte vara oroliga för   grannarna ringer störningsjouren eller socialtjänsten när lillemannen testar sina gränser. Man behöver inte gå omkring & tänka på hur man klär sig eller hur man ser ut för övrigt.Både jag & sonen är är riktigt hemmakära som ni säkert redan har listat ut.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress