I dag var det halloweenfest på förskolan
 
(Bilden är i från somrast)
 
I dag var det dagen som Wille har väntat så länge på att få gå klädd som Spindelmannen till förskolan.Dom hade nämligen halloweenfest på förskolan och alla barnen fick klä ut sig om dom ville.Det ända som pedagogerna satt som regel var att man inte fick klä sig läskigt,vilket är helt förståeligt enligt mig.
 
Wille var inte på humör i morse och vi blev tyvärr lite osams innan lämningen.Men vi bad varandra om ursäkt och blev sams igen innan vi gick bort till förskolan.Han ville packa med sig sin dräckt och byta om på förskolan och självklart fick han göra det.
 
När jag kom och hämtade honom hade en av hans pedagoger gjort en regnbåge på hans kinder som han var så stolt över.Har era barn också haft halloween fest på sin förskolan?Festen tog så energi från honom och han somnade tyvärr i vagnen och av den anledningen kom han i säng alldeles för sent nu i kväll.Nu måste jag också själv försöka få lite sömn god natt sov gott.
#1 - Netti Starby

Vad kul att han hade halloween fest och så fin dräkt han hade :-D Kramis

Svar: Han tackar så mycket 🤗 Det är verkligen kul när pedagogerna hittar på såna här saker med våra barn.
Carolina cuevas

#2 - Fröken Rödlök

Det känns som att det går mer och mer framåt på förskolorna när det gäller sånt här. Att de liksom är mer "klä ut dig om du vill men du behöver inte" samt att det inte skall vara läskigt, utan att halloween kan vara att klä ut sig till en katt eller prins/prinsessa också.. Det känns som att när jag jobbade som timvikarier och hoppade runt på olika förskolor var mer strikt med att alla måste klä ut sig.. jättemärkligt att det vart så.

Svar: Usch jag skulle aldrig tvinga min son att klä ut sig om han inte vill.Det är så kul att barnen får vara med och göra massa roliga saker på förskolan.
Carolina cuevas

#3 - Maria

Härligt med halloween 😁

Svar: Särskilt när man får klä ut sig 😉
Carolina cuevas

#4 - Mirre

Oh så fin han är i sin dräkt =D

Svar: Han tackar så mycket 🤗
Carolina cuevas