Jag sitter här i bilen liv rädd med min son i famnen.Vi fick fly från vårat hus  & slänga in oss i bilen.Efter att vårat hus fick ett blixtnedslag & vägguttag for ur väggarna samt att det började stinka brännt.

Räddningstjänsten är just nu  här  ute på plats & har sökt igenom  huset med värmekamera.

Det luktade bränt i huset men det har inte börjat brinna. Ett elskåp har gått åt pipan och ett vägguttag har flugit ut. Mer än så vet jag inte i nuläget & Jb står utanför & pratar med brandmännen.

 
 
 
 
Emilia Sjödin

Åhnej vad läskigt! Hoppas allt gick bra ändå :)

Svar: Det var verkligen obehagligt & vi hade tur att det inte blev värre än det vart.
Carro

Linda

Men NEJ, vad hemskt! Hoppas att allt är bra med er!?
Svar: Men åh så typiskt, men det var då en redig dörr ni hade i alla fall ,hehe. Bevis på att det verkligen fungerar. Tack för att du delade med dig av er händelse!

Svar: Ja allt är bra med oss tack & lov. Där emot har sonen mörddrömmar & vågar inte vara ensam vilket är helt förståeligt.
Carro

Marie

Ohh vad läskigt, hur går det?

Svar: Vi väntar på att en gubbe ska komma ut till oss & kolla på telefon jacket på fredag.Vi måste fixa ordning duschen o några lampor över diskbänken.
Carro

Amanda Persson

nej vad tråkigt, vi i Norrköping (påväg mot finspång), har knappt fått något regn :( kan inte vi också :( hoppas det gick bra med er och ert hus!

Svar: Vad märkligt att ni knappas fick något regn. Vi fick massa med regn o tack vare det så brann inte vårat växthus mer än ca 5 cm.
Carro

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress