(Bilden är tagen för några år sedan)
 
Varje år har Jimmie's jobb en julfest där vi respektive är välkomna att följa med på.I år var det ingen undantag och i går var det dags igen för det traditionella julbordet.
 
 Jag har aldrig under alla åren skådat ett sämre julbord som gårdagen bjöd på.Det var så högljutt att det var helt omöjligt att kunna koncentrera sig på showen och äta samtidigt.Det var flera stycken som valde att lämna festen.
 
Prinskorvarna var lika sega som bläckfisk  och köttbullarna hade ingen direkt smak i sig.Men man kan inte alltid träffa rätt och någon gång sker det som det gjorde igår.Är bara då tacksam över att vi respektive får följa med på julborden.
 
Lillan Kind

Det är roligt när respektive är välkommen att följa med på julbord😊 Ofta är det tyvärr inte så. Trist att maten var så dålig, och ljudvolymen så hög. Vissa lokaler är verkligen helt fel att ha högljudda sällskap i, och man blir nästan hörselskadad om man stannar för länge.

Svar: Det är verkligen roligt att vi respektive får följa med på deras julbord😀Dom som satt nära scenen måste nästan blivit hörselskadade.Tris att det var så högljut så man inte kunde njuta ordningt
Carolina cuevas

Annis

Är du typ 19-20 år

Svar: Inte direkt fyller 32år den 12 december
Carolina cuevas

Jenniey Love

Tråkigt att maten inte var så god och att det var hög ljudvolym på julbordet. kramiz<3

Svar: Det var verkligen synd och nu ser jag framemot nästa års julbord i stället 😁
Carolina cuevas

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress