Vi har varit hos veterinären tagit blod prover,röntgat både magen och ryggen dom hittat inget fel där.Det är skönt att prover och undersökning såg bra ut.Han var väldigt spänd och regerarade när veterinären klämde igenom honom.Han är reserverad mot människor han inte känner & därför för han ha en munkorg på sig hos veterinären för säkerhets skull.
 
Men idag satte veterinären på honom 2 st olika munkorgar för att hon inte litar på munkorgar.Det var så j**** jobbigt att se honom med 2 stycken på sig.Djursjukvårdaren tog faktiskt av honom ena munkorgen innan vi gick in till rönkenrummet.Han samarbetande  väldigt bra  förutom att han inte ville lägga dig ner på rygg vid rönken troligtvis för att det gör ont.
 
Han morrade inte utan ville bara inte ligga på ryggen.Veterinären misstänker att han har en sträckning i ländryggen och han kommer få äta smärtstillande i 2 veckors tid.Blir han inte bättre så kommer han få  gå på rehabilitering.Nu hoppas jag att vi slipper fler veterinär besök med honom.
My wonderful loves

Skönt att de inte hittade något allvarligt. Trevlig blogg
😊

Svar: Ja det var verkligen en lättnad att få det beskedet. Nu återstår det bara att hålla tummarna för att han börjar dricka lite vatten själv utan att jag måste spruta i vatten i munen på honom.Vad roligt att du tycker att bloggen är trevlig 🤗 trevlig helg
Carro

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress