Vi besökte simhallen ute i Ringdansen och vi hade hela bassängen för oss själva vilken lyx.Till skillnad från de flesta andra simhallar så kan man boka ett familjebad där på 45 minuter för 50kr per person.Nu är det flera som rynkar på näsan och tycker att 45 minuter är alldeles för liten tid.För mig personligen räcker det gott och väl med dessa minuterna,man hinner med mer än vad man tror.Sonen och hans farbror var nöjda och glada och det är huvudsaken i det hela eller hur?
Mirre Sweetwords

Men så mysigt. Ser också att ni bor i Vikbolandet, vad läckert. Vi hyrde stugboende av Vikbolandstruts i somras en vecka, så vi besökte i stort sett många attraktioner däromkring vid er där, slottruinen där vid Stegeborg, var till St Anna, Kolmården, Söderköping, under min kategori våra resor finns det massa bilder och text fdärifrån om du bläddrar fram lite =D

Svar: Det stämmer vi bor ute på Vikbolandet. Nej vad roligt att ni hann med så mycket på en vecka.Hojta gärna till om ni ska hittåt så kanske vi kan ha en dejt 😁Nu blev jag nyfiken och måste absolut ta och kicka in på er resa.
Carro

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress