.Obs!Känsliga tittare varnas med att inte bläddra ner till bilderna 👇
 
 
 
 
Wille älskar att promenera ner till sjön & han frågade snällt om vi inte kunde gå till sjön idag.När vi båda hade fått lite luch i magen gjorde vi ordning lite fika som vi kunde ha med oss till sjön.Det är väldigt härligt med en sådan dag när man har lite tid över :) till att sitta nere vid vattnet ett tag :) Vi hann tyvärr bara vara där en stund innan det började spö regna.
 
Så vi fick helt enkelt hoppa över fikat & i stället fick vi springa till ett träd för att ta skydd..Under promenaden hem var med om en ovanlig grej,det kom inte bara vatten från himlen.Utan rätt som det var kom en fisk flygades & landade på Willes stövlar🙈Han blev naturligtvis arg & underade vem som var så dum som kastade en död fisk på honom.
 
Han började skrika efter sin ena kusin & undrade om det var hon🙉Jag har försökt att förklara för honom att det var en fågel som tappade fisken.Men den historian trodde han inte riktigt på🤔Han var så upprörd över att någon hade kastat en fisk på honom
Mirre Sweetwords

Men ussccha så läskigt, vilken syn alltså. Hur gamal är er son? För man har ju hört 2-3 års trots men min tös närmar sig ju 4½

Svar: Ja det är inte precis inte något man väntar sig ska komma ner från himelen direkt. Våran son är 3år & 3 månader gammal. Ibland får man själv bita sig själv i tungan när troset är i gång.
Carro

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress