Jag har en lättare variant av funktionsnedsättning och j har haft svårt att acceptera det. Diagnosen kan inte växa bort och jag har lärt mig att hantera svårigheterna.Jag kan bara tala för mig själv,För min vardag ska fungera  behöves det att den är välstrukturerad.
 
Jag har alltid känt att jag varit annorlunda och kompenserat det på mitt egna lilla sätt.
Med tiden har jag också lärt mig att man inte ska jämföra sig med andra, utan fokusera på sig själv och hur man kan förbättra sig.och då kommer jag att tänka på hur hårt jag faktiskt har jobbat för att komma dit där jag är i dag.
 
Jag har lärt mig att oavsett om man har en diagnos eller inte så har alla människor svårt med något.Jag är så otroligt stolt över mig själv som har kommit så här långt.
 
För er som inte vet så är har så stora mål och ambitioner Har jag gett mig in i något så gör jag det tills jag lyckas.Jag har en praktikplats och ser det som ett jätte bra sätt att få in en fot i branischen.Jag utnyttjar tiden där och har lärt mig mer än vad jag kunde drömma om.Tänk att jag nu mera står i kassan och klarar det utan några som helst problem.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress