har tappat förtroendet för veterinärer efter de där.
När man går till veterinären med sin hund vill man kunna lita på personen och veta att  hunden är i säkra händer.För oss har det alltid varit en självklarhet att man litar på att ens veterinär har kompetensen.Det är mycket  vi har fått lära oss om som man inte hade en aning om.Vi har som sagt varit hos en veterinär med våran hund  eftersom att han börja halta och som dessutom  vissa smärta.En undersökning på börjades och  han var svullen på vänster fram benet.Det gick tyvärr inte att ta en rönken  på plats  utan vi fick en remiss till en annan klinik  veckan efter.

 
 
.Veckan efter berättar  vi våran historia  för den nya kliniken  och en ny undersökning sker på plats. Veterinärens bedömning är att vi måste ta en rönken på vänster fram ben.Vi hjälps åt med att lägga ner R på bordet och det går utmärkt.Veterinären kommer in till oss och går igenom plåtbilden med oss och det blir bestämt att det blir en titthålsoperation för vänster fram ben redan veckan efter.När husse hämtar honom efter operationen så är R  rakad på båda benen.När husse tar ut honom sen från bilen märker han att höger benet har stygn och inte vänster. Vi slänger oss på telefon för att få reda på varför höger är op i stället för vänster.Det är helt omöjligt att komma fram då många ringer.Vi prövar ett par gånger under kvällen och morgon där på får vi tala med en sköterskan.Veterinären är inte där utan är hemma och är sjuk.Vi har ringt och ringt för att få svar.Tyvärr så har han också skrivit i junalerna att dom tog bild på höger vilket inte stämmer.Allt detta bara för att  bedömfrån att han inte göra sitt jobb ordentligt från början.Han vill inte erkänna sitt misstag utan skyller i från sig på oss ägaren.Mer info hittar ni här 
http://cuevas.blogg.se/2016/march/varfor-kan-du-inte-bara-erkanna-att-du-har-gjort-fel-2.html har ni frågor så ställ dom här så samlas dom på samma ställe och så blir det lättare för mig att besvara frågorna 
#1 - Anonym

Anmäl och begär skadestånd för sånt får bara inte inträffa..Många kramar till din hund och hoppas att han mår bra trots omständigheterna.

Svar: Vi har kontaktat en annan klinik och dom kommer att få göra en ny version av undersökningen. Däremot har vi gjort en del anmälningar på veterinären som gjorde felet. Vi ger inte upp så lätt utan vi går vidare med detta.
Carolina cuevas